Търсещи работа

АКТУАЛНИ ОБЯВИ

ТЪРСИТЕ РАБОТА КАТО ДОМАШНА ПОМОЩНИЦА?

Домашната помощница е важна за всяко едно семейство и домакинство. Ако търсите работа, може да подадете заявка – договор за посредничество по намиране на работа като домашна помощница, като това е абсолютно безплатно за вас. Натиснете червения бутон по-долу за кандидатстване. Важно е да попълвате заявката внимателно, като отговаряте на всички въпроси. Прикачете автобиография и препоръки. Това ще ни помогне да създадем правилно профила Ви в нашата база и е възможно по-бързо да си намерите работа. Най-накрая ще трябва да подпишете електронно заявката на тъч скрийн през телефон или компютър. Ако имаме подходяща позиция, отговаряща на профила Ви ще се свържем за интервю.

Кандидатствайте

ТЪРСИТЕ РАБОТА КАТО ДЕТЕГЛЕДАЧКА?

Детегледачката е доверен и незаменим член за всяко едно семейство. Ако търсите работа, може да подадете заявка – договор за посредничество по намиране на работа като детегледачка, като това е абсолютно безплатно за вас. Натиснете синия бутон по-долу за кандидатстване. Важно е да попълвате заявката внимателно, като отговаряте на всички въпроси. Прикачете автобиография и препоръки. Това ще ни помогне да създадем правилно профила Ви в нашата база и е възможно по-бързо да си намерите работа. Най-накрая ще трябва да подпишете електронно заявката на тъч скрийн през телефон или компютър. Ако имаме подходяща позиция, отговаряща на профила Ви ще се свържем за интервю.

Кандидатствайте

ТЪРСИТЕ РАБОТА ЗА ГЛЕДАНЕ НА ВЪЗРАСТНИ – ЛИЧЕН АСИСТЕНТ/ДОМАШЕН ПОМОЩНИК/ БОЛНОГЛЕДАЧ?

Гледането на възрастни хора е отговорна дейност. Това са родителите на много хора, които те безкрайно обичат и биха искали да намерят най-подходящия човек за тях, който да ги обгрижва. Ако търсите такава работа и сте съвестен и отговорен, може да подадете заявка – договор за посредничество по намиране на работа като личен асистент, като това е абсолютно безплатно за вас. Натиснете зеления бутон по-долу за кандидатстване. Попълнете заявката вярно и точно и отговорете на всички въпроси. Прикачете автобиография и препоръки. Ще трябва да подпишете електронно заявката на тъч скрийн през телефон или компютър. Ако имаме подходяща позиция, ще се свържем за интервю.

Кандидатствайте

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

Можем да ви информиране и/или консултиране за свободните работни места
Можем да Ви окажем съдействие за започване на работа
Можем да ви насочим към допълнителни обучения за възрастни, ако е необходимо
Можем да окажем съдействие по сключване на договор за наемане на работа
Услугите ни за вас са абсолютно безплатни и освободени от всякакви такси

ЗА ТЪРСЕЩИ ДРУГ ВИД РАБОТА

Ако желаете да кандидатстване за търсене на друг вид работа в друга сфера, може да кандидатствате, като добре опишете търсената от вас работа или какъв предишен опит имате. Трябва да прикачите и автобиография със снимка.

Прикачете автобиография (10 MB лимит, формати: pdf, doc и др.):