Търсещи човек

ПОДБОР НА ДОМАШЕН ПЕРСОНАЛ

Perfect House Care е агенция за подбор на домашни помощници, детегледачки, хора за гледане на възрастни – лични асистенти, социални асистенти и домашен помощник, за гр. София и всички населени места в България. Наясно сме, че всяко семейство има свои изисквания за дейностите, които трябва да се извършват от наетия човек. Избора на подходящ кандидат е труден и дълъг процес за търсене, поняга завършващ без успех. Ние от агенция Prefect House Care сме готови да ви отменим в тази трудоемка задача.

ДОМАШНА ПОМОЩНИЦА

Домашната помощница със сигурност трябва да извършва не малко дейности за поддръжката на дома или реда в домакинството. Постарали сме се максимално да ви улесним при подаване на вашата заявка, с въпроси, изброени дейности, които може да пропуснете иначе, така че да опишете добре вашите изисквания, а ние от своя страна да намерим най-добрия кандидат за Вас.

Заявка домашна помощница

ДЕТЕГЛЕДАЧКА

Детегледачката е важен допълнителен член на всяко семейството. Тя ще ви помогне в отглеждането и грижите за вашите деца, докато сте на работа, а вие ще бъдете спокойни, че безценните ви деца са в сигурни ръце. Попълнете нашата заявка внимателно като отговорите на всички въпроси, попълнете всички необходими дейности, за да можем да придобием пълна представа за вашите изисквания към човека, когото търсите. На база на това, ние ще се съобразим и ще се ангажираме да намерим най-подходящия кандидат за вашето разширено семейство.

Заявка детегледачка

ГЛЕДАНЕ НА ВЪЗРАСТНИ

Всеки от вас би желал да намери най-подходящия човек за гледане на вашите възрастни или болни родители. Близките Ви хора са личности, които се нуждаят в различна степен от чужда помощ и грижа: придружаване при излизане извън дома, даване на лекарства, къпане, смяна на памперси, хранене или друго. Ето защо подбора на кандидати за личен асистент/ помощник за гледане/ болногледач или др. е много важен. При пускане на заявка за индивидуален подбор, моля внимателно да попълвате и отговоряте на всички въпроси, за да можем да разберем индивидуалните потребности на вашите близки и така да намерим най-подходящия кандидат за обгрижвания.

Заявка личен асистент

Ако търсите друг вид домашен персонал или хора за друга сфера на дейност, може да се свържете с нас.

ЦЕНИ ЗА ИНДИВИДУАЛЕН ПОДБОР

В зависимост от месечната ангажираност на домашния персонал, който търсите, се формира еднократна комисионната такса за индивидуалния подбор, която ще трябва да заплатите.

до 70 часа месечно

Ангажираност до 70 часа месечно
690,00 лв.

до 120 часа месечно

Ангажираност до 120 часа месечно
890,00 лв.

над 120 часа месечно

Ангажираност над 120 часа месечно
1090,00 лв.

* Всички цени са крайни.
* До 5 дни след подаване на заявката, се предплаща 50% от комисионната такса, съгласно избрания пакет за индивидуален подбор. Остатъкът се заплаща 5 дни след подписване на договор с одобрения и нает кандидат.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ:

Подбор на домашен персонал по задени от вас критерии, чрез директно търсене в налична база от кандидати и обява.
В рамките на 30 дни ние се ангажираме да предоставим до трима кандидати, които най-добре отговарят на вашите изисквания.
Кандидатите минават през личностен тест и пробни еднократни посещения.
Провежда се среща с вас и всеки един от кандидатите, преминали предварителния подбор.
Решението вземате вие в 10 дневен срок. За одобрения кандидат ще изискаме и предоставим свидетелство за съдимост.
Получавате гаранция от шест седмици за осигуряване на нови до трима кандидати, ако избраният кандидат напусне по-собствено желание без основателна причина.

КАК ДА ПОРЪЧАМ

За да поръчате индивидуален подбор трябва да натиснете един бутоните по-долу, в зависимост какво търсите. Трябва да попълните заявката, като отговорите на въпросите, да  подпишете  електронно през телефон, компютър, или на лаптоп с тъч скрийн. Преди да подпишете ще имате възможност да прегледате общите условия. Получавате копие на подадената от Вас заявка – договор за индивидуален подбор на електронната поща, която сте посочили. В най-кратки срокове ще се свържем с вас за уточнения.

Заявете домашна помощница

Заявете детегледачка

Заявете личен асистент

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ДОПЪЛНИТЕНИ РАЗЯСНЕНИЯ?

Свържете се с нас на телефон: 0883 330 830
от 8:00-18:00 чaса
пишете на office@phcare.bg
или изпратете вашето запитване чрез формата за контакт по-долу.

ФОРМА ЗА КОНТАКТ